Friday, March 6, 2009

Xtivi k-car team

Sila bg pendapat korang...ape yg patut kite buat untuk xtiviti kelab kita ni...

4 comments:

Arechick Lana said...

hurmm..asik sukaneka je cam buhsan kan..

otoshow?
melawat umah anak yatim/org tua?
buat keje2 amal?

huh..sume cam tak best,
ayuh mancing!

Aida Fidah said...

JOM BUAT GARAJE SALE!

Mcm ni, kita collect dari sesiapa di tempat kerja, unwanted items and merchandise such as baju2lama atau apa juga, lampu tidur boleh, kasut pun boleh, syaratnya keadaan barang2 tu masih elok, walau pun tak baru.... (hebahkan pada depa, barangan depa akan dijual untuk menderma kepada anak2 yatim)

Buat iklan: Garage sale for Anak Yatim, kita anjur acara satu hari untuk buat dapat hasil jualan yang akan didermakan kepada rumah anak2 yatim.

Sambil2 tu kita boleh meniaga air, buat mini autoshow, jual nuget2 dsb...

Kaw tim dengan mana2 dewan, buat satu atau dua hari pun boleh...

Jangan gatal2 nak jemput orang sana-sini nak meniaga pulak, nanti depa pulak yang melebih2, biar bebudak keicar buat semua...

Tunjukkan kerjasama!

Aida Fidah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Baik keicarteam buat mini halfcut kat tempat aku...heheheheh