Sunday, July 11, 2010

Badminton Cara Keicar Team

Hai semua! Lama rasa rumah rasmi Keicar Team ni tak dikemaskini.
Tunggu cerita Trip to Cameron, agaknya si tukang taip pun dah lupa kot. He he...

Sebab kita ada sedikit bahan, boleh nak dikongsi2kan.

Ok... sekarang ni dah jadi amalan antara sebahagian ahli
Keicar Team beriadah di court badminton. Bermesra2 dengan dengan Abang Raket dan Cik Tangkis.

Again, this is not our official agenda.

Dah kebetulan Mr. Presiden dan Vice President turut sama turun gelanggang, maka kira hampir2 rasmi la. Sangat sesuai untuk keluarga dan anak2 kecil
sebab kat tepi court tu ada playground. Jadi tidaklah anak2 berlari2 di atas jalan raya gitu.

Walau pun kena tunggu giliran sebab net ada satu,
kami tetap happy sambil bergurau senda di tepi court!

Sebelum pulang, harus lah bergambar dulu,
sebagai bukti kan kami mengeluarkan peluh... He he... Jumpa lagi nanti.

No comments: