Thursday, March 10, 2011

Pengumuman Penting!

*Sticky post, entry terbaru di bawah entry ini.*

Salam,

adalah dimaklumkan bahawa Cuti Hari Buruh (walaupun kita semua bukanlah buruh binaan, tatapp jugak dapat cuti) Keicar Team akan berkonvoi lagiiii!!

Masih terasa penat ke konvoi ke Pantai Timur? Tak ada dah kan? Jadi eloklah join cuti-cuti Malaysia kali ini. Ingat tak keseronokan ketika di Pantai Timur yang kerjanya asyik makan-makan-makan sebab banyak makan percuma, jadi kali ini doa-doa dapat yang sama. heh.

Ke mana kali ini???
Dari Pantai Timur kita ke Utara pulak.
yer.yer. baca betul-betul.
dah lama tak konvoi ke tempat berlaut kan, harus jakun lebih nanti. So bring along your swimming suit dan juga pelampung bentuk itik.

Penginapan bagaimana?
Duduk di chalet sambil tidur dengar bunyi ombakkah??
Too bad sebab time tu peak season dan chalet semua sudah fully booked. Lagipun nak dapatkan banyak chalet untuk tampung kita semua, memang impossible.

But no worries, sebab tak ada sesiapa akan tidur di masjid sebab kita dah ada accomodation lebih gempak dan terbaik punya dari ladang. Sudah confirmed dan booked jadi bolehlah mula kemas barang dari sekarang ye.
Taraaa!! Banglo Semi-D khas untuk anda semua. :')
completed with 5 bedrooms, 3 ruang tamu (memang boleh bwk 'syiling' seguni), 3 bilik air, dapur dengan semua peralatan memasak, Astro-sports channel provided, tempat BBQ, siap ada WiFi okk! Toto jugak disediakan. Jadi jangan risau fikir nak angkut tilam dari rumah segala ye.insya allah selesa dan bergaya duduk rumah semi-D.


Jadi bila nak konvoi??
Date : 30.04.2011 (Sabtu) - 01.05.2011 (Ahad)
Bayaran : Bayar RM50 sekepala

RM50 tu standby aje ye, maybe duit balance akan buat beli barang BBQ macam biasa. Atau jugak boleh buat duit tambang ferry [ergi Pangkor nanti. jadi kalau rasa nak join, pergi bayar duit dekat Mr. Remy/Mr.Lan berkereta laju tu. Bayar secepat mungkin lebih afdhal.P/S :
Oh, gambar trip to Pantai Timur akan diupload kemudian. Gambar berbakul-bakul banyaknya, jenuh nak resize. Layan dulu 4 keping gambar di bawah.

No comments: